De eerste stappen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

De eerste stappen

Return to chapter overviewNext page

Het doet ons genoegen dat u voor ons product hebt gekozen en wij hopen dat u tevreden bent over uw nieuwe G DATA software. Als iets niet meteen duidelijk is, kan onze Help-documentatie u op weg helpen. Voor vragen kunt u terecht bij onze experts in het ServiceCenter.

Opmerking: in de software kunt u op elk moment de uitgebreide Help-documentatie raadplegen en krijgt u meteen alle relevante informatie. Klik daarvoor in het programma op het daar afgebeelde Help-symbool.